Ilmaiset neuleohjeet

torstai 14. elokuuta 2014

Ysoldan ohjeita!

Meille saapui mukava lasti Ysolda Teaguen neuleohjeita - sekä kirjoja että yksittäisiä ohjeita. Nämä ovat kaikki englanninkielisiä, mutta noista yksittäisohjeista pyrimme tekemään hieman myös suomennoksia kun aika vain antaa myöden! (Katso täältä kaikki Ysoldan ohjeet, jotka on saatavilla verkkokaupastamme.)

Meille saapui kolmea eri kirjaa (huom. kaikkiin kirjoihin kuuluu myös PDF-versio, jonka saa ladattua Ravelryn kirjastoon):

- Little Red in the City (jota on ollut valikoimissamme ennenkin) on erinomainen kirja takkeja ja paitoja neulovalle. Kirjassa on seitsemän ohjetta sekä laaja neulojan avuksi tarjoitettu tekstiosuus, jossa kerrotaan askel askeleelta sopivankokoisen neulepaidan tai -takin neulomisesta. Kirjan neuleohjeet on myös sarjoitettu monelle koolle: esimerkiksi sievään perusneuletakki Criaan on tarjolla huikeat 17 kokovaihtoehtoa!

Cria kirjasta Little Red in the City

- The Rhinebeck Sweater on myöskin paitoihin ja takkeihin keskittynyt kirja, jossa on yksi Ysoldan ohje sekä nippu muiden suunnittelijoiden ohjeita. Ohjeiden ohessa kirjassa kerrotaan ohjeisiin käytettyjen lankojen tuottajista sekä Rhinebeck-villafestivaalista, joka järjestetään New Yorkin osavaltiossa.

Pumpkin Ale kirjasta Rhinebeck Sweater

- Saturday Treat on nimensä mukaisesti oikea herkku kirjaksi! Tässä kirjassa on kuusi ohjetta kivoille asusteille. Omat suosikkini ovat Pear Drop -huivi ja Sherbet Lemon -kämmekkäät. Kaksi ohjeista on  lace-vahvuiselle langalle, kaksi fingeringille (tai ohuehkolle sportille) ja kaksi aran-vahvuiselle langalle.

Pear Drop kirjasta Saturday Treat

Kirjojen lisäksi saimme myös Ysoldan yksittäisiä ohjeita, jotka ovat siis paperiversioita, mutta niihin kuuluu mukana myös koodi, jolla saa Ravelryn kautta lunastettua itselleen myös PDF-version. Näitä yksittäisohjeita on sekä aikuisille että lapsille. Lasten kokoihin sarjoitetut wee-mallit ovat syötävän suloisia, vai mitäpä sanotte vaikkapa tästä Wee Carsonista...

Wee Carson

Kuvat lainattu kyseisten ohjeiden Ravelry-sivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti