Ilmaiset neuleohjeet

torstai 21. elokuuta 2014

Rowan Magazine 56, Windswept ja varaston täydennyksiä

Syksyn tullen palmikkonuleet ja kirjoneulepinnat alkavat näyttää kovin houkuttelevilta... Miten olisi vaikkapa ihana kokonaan fair isle -kuvioinen tunika?

Sage-tunika Windswept-kirjasta

Meille nimittäin saapui myyntiin Marie Wallinin Windswept-kokoelmaa sekä Rowan Magazine 56 -lehteä, joissa on molemmissa runsaasti ihania paita-, takki- sekä asusteohjeita. Molemmissa kirjoissa on todella kaunis kuvitus, joka sopii hyvin perinteisten neuleiden tunnelmaan. Neuleista on myös tarkempia lähikuvia, joista saa hyvän kuvan neuleen todellisesta pinnasta.

Mallit ovat siis Rowanin langoille, joita meillä on mm. Felted Tweed ja Fine Tweed. Nuo langat ovatkin ihan täydellisiä kirjoneulelankoja! Noiden lankojen sävyt ovat hyvin yhteensopivia, ja niistä saakin luotua monenlaisia yhdistelmiä.

Windswept-kirjassa on 12 ohjetta, pääpaino on perinteisillä kirjoneule- ja palmikkokuvioilla.

Rowan Magazine 56 sisältää yli neljäkymmentä neuleohjetta ja lisäksi mielenkiintoista luettavaa liittyen esimerkiksi juuri perinteisiin kirjoneuleisiin.

---

Sitten vielä ajankohtaisia asioita: meille saapui uusia Regian sukkalankoja! Monikäyttöistä 4-plytä löytyy monessa värissä ja lisäksi saimme muutamaa väriä Fluormaniaa (johon saapuu lisää värejä myöhemmin). Fluormaniasta tehdyt sukat piristävät synkimpääkin syyskeliä!

Fluormania 07185

The Uncommon Threadin langat ovat täydentyneet, esimerkiksi Merino Silk Fingeringiin ja Tough Sockiin tuli ihania uusia värejä!

Lisäksi BC Garnin lankoihin tuli täydennystä - esimerkiksi ihanaa Semilla Grossoa on taas saatavilla monessa värissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti