Ilmaiset neuleohjeet

lauantai 17. lokakuuta 2015

Jännittää - Ysolda & Stephen Suomi Tour viikko!

Edit. Stephenin lentoaikataulu olikin niin, ettemme ehdi maanantaina syömään, joten se siiryy tiistain myöhäisiltaan eli kurssin jälkeen 21.30. 


Hui kamala. Kaikkea sitä on pitänyt mennä sopimaan ja järkkäämään! Ensi viikko jännittää vietävästi, vaikka olenkin nämä celebrityt tavannut jo kahdesti aiemmin. Tykkääkö ne Suomesta? Meneekö kaikki putkeen? Mahtuuko väki meille, ahdasta tulee...? Pitää mennä siivoamaan kyllä huomenna vielä kun ei maanantaina ehdi kaupalla kaikkea. Majapaikka-asiat, partyt, tiedotteet, kääk - kaikki pyörii mielessä. Tämän astisen uran huippuviikko on siis edessä! Ei siitä hyvää tulee, siitä tulee täydellistä - kun sen kuulemma ääneen sanoo niin se tapahtuu. Näin olkoon :)

Tässä vielä teillekin aikatauluselvennystä ensi viikosta, jos vielä kurssit kiinnostavat niin viime hetkelläkin mukaan pääsee. Ja molempia, niin Stepheniä kuin Ysoldaa pääsee tapamaan ennen kursseja jos kursseille et pääse tulemaan.

Maanantai-iltana Mr. Brioche aka Prince of Brioche eli Stephen West rantautuu Jyväskylään. Menemme tiistaina kurssien jälkeen syömään Gastropub Jaloon klo 21.30, jonne olette myös tervetulleita! Ilmoittaudu mukaan kaupalle tai sähköpostilla tahi muulla viestintätavalla, sekaan mahtuu kyllä väkeä.

Tiistaina Stephen pitää puodissa kaksi kurssia:
 • klo 14-17 Top Down Shawl
 • klo 18-21 Colorplay with Westknits Way
Ennen kurssia Stephen varmasti pyörii myös kaupalla ja on tavattavissa. Kurssit pidetään kaupalla isossa huoneessa, joka rauhoitetaan kurssille aina ko. ajaksi. Kauppa on avoinna ti-ke varmasti yli viiteen mutta suljemme hyvissä ajoin ennen toisen kurssin alkua.

Keskiviikkona vuorossa on klo 18-21 Top Down Shawl, jonne myös on vielä paikkoja vapaana. Sitä ennen herra on myös kaupalla tavattavissa.

Torstaina vaihdamme Kerän kanssa staroja päikseen ja Ysolda Teague tulee vieraaksemme. Ysoldan perjantain Beyond Raglan kurssi (klo 16-21) on täynnä mutta torstain The Perfect Sweater kurssille mahtuu vielä. Ysolda on varmasti kaupalla myös ennen kursseja sekä mahdollisesti myös lauantaina ennen kuin starttaamme kohti Tamperetta. Ysoldan kanssa saatetaan torstaina tai perjantaina vielä mennä kurssien jälkeen lähistölle syömään tai suorittamaan baarineulontaa, seuraan saa liittyä mikäli näin päätetään. Vapaa-ajan ohjelma saa mennä heidän fiiliksensä mukaan, en uskalla luvata heidän kalentereita ihan täyteen mutta taatusti pääsette heitä tapamaan pikaisesti ainakin vaikka ette kursseille pääsisi. Kannattaa seurata viikon tiedotuksia Instagramissa ja Facebookissa.

Viikko huipentuu Tampereella järjestettävään Meet&Greet-juhliin lauantaina! Lippuja on vielä jäljellä, tervetuloa mukaan. Otan matkaani hieman lankaa, joten shoppailu onnistuu illan aikana myös. Toiveita saa esittää.

Kääk! Nyt vielä puikoille joku Ysoldan malli, ehkä Follow your arrow tai joku myssy, Cúram....

Lankatiedote loppuun: puotiin tupsahti perjantaina huikeat satsit Hedgehog Sockia, Casbahia ja Trail Socksia. Ensimmäinen löytyy jo verkkokaupasta, muut ensi viikolla. Nyt neulomaan!

2 kommenttia:

 1. Eikös tuo Perfect sweater ole torstaina ja Beyond raglan perjantaina ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan se! Tekstiin on muutettu päivät oikein :) Kiitos huomiosta!

   Poista