Ilmaiset neuleohjeet

sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Vieraana Isagerilla

Rouva nro. 40.


Ei tarvinnut montaa kertaa miettiä lähdenkö matkaan kun Isagerilta tuli kutsu jämytapaamiseen Tanskan dyyneille elokuussa. Kerän Jonna siellä olikin kerran jo ollut ja kehui kovasti niin tunnelmaa kuin paikkaakin. Ja ihan inasen verran toki kiehtoi ajatus lähteä reissuun Jonnan kanssa, hupiahan siitä tulisi :D Ainoa pikkumietinnän paikka oli, että 40 vuotta tulisi reissussa täyteen ja perhe olisi halunnut luonnollisesti äidin olevan kotona juhlimassa. No nää on näitä, juhlia voi myöhemminkin ja mikäs sen huikeampaa kuin juhlia näissä maisemissa!

Tverstedtin rannat

Paikalla oli n. 40 jälleenmyyjää ympäri Eurooppaa ja kylläpä meitä pidettiinkin hyvänä. Marianne (kuvassa punatukkainen nainen) emännöi lempeän äidillisin ottein ja Helgan kanssa (tuo kuvankaunis brunette pitkine hiuksineen) oli mielenkiintoista jutella neulesuunnittelusta ja monesta muusta. Lahjakkaita, taitavia ja näkemyksellisiä oman tien kulkijoita kerrassaan! 

Nämä kuvat ovat Mariannen kotoa, jossa vietimme iltaisin aikaa hyvän ruoan, juoman ja seuran parissa. Muualla Euroopassa pohditaan samoja asioita kuin täällä meilläkin - hinnan ja laadun suhdetta, mikä myy kelläkin, miten markkinointia tehdään, mitä asiakkaat kaipaavat jne. Varsin hedelmällisiä keskusteluja käytiin toistemme kanssa.

                                         


                                         


Mariannen kotona on pieni outlet-siipi. Täälläkin silmä lepäsi, kuten kodin puolellakin, joka oli harmooninen yhdistelmä japanilaista ja tanskalaista henkeä. Kodikasta ja kaunista.


Tokyo huivi - pakko neuloa!
                                                   
Hame, jossa on neulottu raitoina Spinniä yhdessä vaalean harmaan Alpaca 1 langan kanssa.Yllä olevat kuvat ovat Isagerin pääpaikalta. Ison varaston yhteydessä on kauppa sekä huikea puutarha lampaineen.                                     
Meitä hemmoteltiin päivittäin hyvällä ruoalla ja pääsimme näkemään myös Skagenin dyyneineen ja rantoineen. Yllä Sveitsin kollegamme kera Jonnan. Matkakuvia löytyy myös huippuseuralaisemme Sannan blogista, kannattaapi kurkkia sinnekin :)
Huikea reissu! Ja on se muuten mahtavaa omata tuollainen kaveri, jonka kanssa voi jakaa ilot, surut ja mielipiteet tästä touhusta melkein päivittäin! Kiitos armas Jonna <3

3 kommenttia:

 1. Voi, Tiina! Multa pääsi aamuporu. <3 Samat sanat, kaikesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äläpä <3 Mees nyt vaan vollottamaan sinne Islantiin ja tuo parhaat vinkit mestoista mukana. Koska tahtoo päästä joskus.

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista